Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63

Ο Πανιώνιος συνέτριψε με 92-63 τον ΚΑΟΔ και έφτασε τις 4 νίκες στην Α1. Σε εξαιρετική μέρα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, σούταραν με 52% στα τρίποντα.

Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63

Έτσι κρίθηκε

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο Πανιώνιος έπιασε τον ΚΑΟΔ "από το λαιμό", από το πρώτο λεπτό και έφτασε σε μία ευρεία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Τα πάντα κρίθηκαν από το ημίχρονο, αφού το 25-12 της πρώτης περιόδου μετατράπηκε σε 50-26.

Το δεύτερο ημίχρονο έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Πανιώνιο να περιορίζει την παραγωγικότητά του και τον ΚΑΟΔ να παραμένει... σταθερός στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου εικοσαλέπτου.

Σταρ

Η ομαδικότητα του Πανιωνίου υπερίσχυσε των προσώπων. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναδείκνυε διαρκώς πρωταγωνιστές στην επίθεσή της ενώ η άμυνά της έσπαγε κόκκαλα.

Απογοήτευση

Οι ξένοι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις και είχαν αποσπάσει κολακευτικά σχόλια στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όμως, παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου αφήνοντας τον Κώστα Χαραλαμπίδη απελπιστικά μόνο να παλεύει να σώσει τα προσχήματα.

Σχόλιο

Η δουλειά που κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Πανιώνιο γίνεται όλο και πιο εμφανής από αγωνιστική σε αγωνιστική. Ο Πανιώνιος είναι σύνολο, με όλη τη σημασία της λέξης και το αποτέλεσμα είναι πλέον ευδιάκριτο εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Όσο για τον ΚΑΟΔ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την ήττα ως παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 50-26, 65-40, 92-63

Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ 92-63

News 24/7

24MEDIA NETWORK