Αισιοδοξία Γαλατσόπουλου για... δυνατό ΠΑΟΚ

Ποιο το μήνυμα που "έστειλε" ο αντιπροέδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Τα θέματα των Σαββίδη, Κασελάκη και οι περιπτώσεις Αμερικανών.

Αισιοδοξία Γαλατσόπουλου για... δυνατό ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν δύτη που έχει ένα μικρό πανό του ΠΑΟΚ στη θάλασσα "ανέβασε" ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο λογαριασμό του στο facebook. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος "άφησε" το σχόλιό του και σε αυτό αναφέρονταν στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. "Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά την καινούρια χρονιά με καινούρια και δυνατή ομάδα για Ελλάδα και Ευρώπη", έγραψε ο Γαλατσόπουλος φανερώνοντας ουσιαστικά την αισιοδοξία του για την ομάδα που θα "φτιαχτεί" εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Οπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως τα πράγματα την νέα σεζόν θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με φέτος και ο Γαλατσόπουλος έκανε σαφές πως θεωρεί ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο στον "Δικέφαλο". Κατά τα άλλα από το Portsmouth Invitational Tournament (στο οποίο έδωσε το παρών ο Σταυρόπουλος) στον "Δικέφαλο" δεν έχουν κατά νου μόνο "κοντούς" αλλά "ρίχνουν" ματιές και σε άλλες θέσεις όπως αυτή του φόργουορντ.

Ανάμεσα στους υποψήφιους καλαθοσφαιριστές που θα μπορούσε να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ είναι ο Ελτζιν Κουκ (23, 1.98) ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης. Αυτός που φαίνεται πάντως να είναι μέσα στην λίστα των καλαθοσφαιριστών που ξεχώρισαν για τα καλά στις τάξεις του "Δικεφάλου' από αυτούς που είδε ο Σταυρόπουλος στις ΗΠΑ είναι ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ (23, 2.03).

Λέγεται πως δεν είναι καθόλου φθηνός (το αντίθετο μάλιστα αφού θεωρείται ακριβός ενώ τον Μάιο του 2016 στις ΗΠΑ υπήρχε δημοσίευμα που έγραφε πως "ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ είναι έτοιμος για το ΝΒΑ") ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επιλέχτηκε στην καλύτερη ομάδα του Portsmouth Invitational Tournament.

Μιας και είπαμε για φόργουορντ, φυσικά πάντα στο μυαλό είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης. Στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως η πλευρά του Ελληνα καλαθοσφαιριστή είναι ενήμερη για το τι μπορεί να προσφέρει ο "Δικέφαλος" στο οικονομικό και πλέον υπάρχει αναμονή στο θέμα του. Η πρόθεση των "ασπρόμαυρων" είναι να δοθεί στον Κασελάκη ιδιαίτερα δραστήριος ρόλος αγωνιστικά και μένει να φανεί αν (και πότε) τελικά βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα το επόμενο διάστημα θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης (άλλωστε έχει τον γάμο του γιου του) και εκτιμάται πως θα υπάρχει η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το πόσο μεγάλη θα είναι η οικονομική βοήθειά του προς την ΚΑΕ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK