Άλλαξε ρότα ο Ντικούδης, στα πλάνα με Καλαμπόκη

Με τον Δήμο Ντικούδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ απείχε μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πλέον όμως είναι στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για την επόμενη αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Άλλαξε ρότα ο Ντικούδης, στα πλάνα με Καλαμπόκη

Το τεράστιο πρόβλημα που είχε προκύψει με την ενδεχόμενη αποχώρησή του φαίνεται ότι στην παρούσα φάση ξεπερνιέται και στο "Δικέφαλο" εξέφρασαν την ικανοποίησή τους. Ο Ντικούδης έβαλε νερό στο κρασί του και συνεχίζει, παρόλο που είχε ζητήσει να αποχωρήσει, όπως επιβεβαιωνόταν τις προηγούμενες ημέρες.

Μάλιστα σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμμετείχε στις προπονήσεις και δεν έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι πάντως που διαψεύδεται από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση η ανοιχτή πληγή φαίνεται πως επουλώνεται.

Το γεγονός πως ο Ντικούδης δείχνει τη διάθεση να παραμένει έχει προκαλέσει ευφορία στη διοίκηση σε τέτοιο βαθμό που ήδη υπάρχουν σκέψεις να του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Καλαμπόκη.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Δευτέρας βρέθηκε και ο Τζέι Αρ Γκίντενς. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, καθώς την Τρίτη θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμη και δεν αποκλείεται να μην λυθεί έως το τέλος της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK