"Αν είχαμε δύο-τρεις νίκες παραπάνω..."

Ο Δήμος Ντικούδης αναφέρθηκε στην κακή παρουσία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς, αλλά και στην επίπτωση που είχαν αυτά όσον αφορά τους στόχους που έχει πλέον ο "Δικέφαλος".

"Αν είχαμε δύο-τρεις νίκες παραπάνω..."

Στον ΠΑΟΚ σιγά σιγά αρχίζουν να σκέφτονται τα πλέι οφ μετά την νίκη επί του ΚΑΟΔ, με τον Δήμο Ντικούδη αναφερόμενο στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος να τονίζει πως είναι... "καλό είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην χάσουν οι ομάδες τον ρυθμό που έχουν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα στα πλέι οφ, ειδικά όταν είσαι 7ος ή 8ος οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές σε σχέση με το αν βρισκόσουν στην εξάδα.

Εμείς θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε όσο πιο αξιοπρεπείς γίνεται και θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό". Οσο για το ματς με τον ΚΑΟΔ; "Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε καλό μπάσκετ, κάναμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και κερδίσαμε το παιχνίδι με ευκολία. Στο τέλος επιδιώξαμε να πάρουμε την διαφορά, δεν το καταφέραμε αλλά και πάλι μια νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο ΚΑΟΔ μας ικανοποιεί", είπε ο Ντικούδης, ο οποίος μίλησε και για την ήττα από τον Αρη που δεν "κάθισε" καλά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ λόγω κυρίως της άσχημης εμφάνισης.

"Ετσι όπως παίζαμε σε πολλά ματς εκτός έδρας..."

"Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο απέναντι στον Αρη. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, δεν διεκδικήσαμε το ματς όπως θα έπρεπε. Ξεχάσαμε όμως γρήγορα αυτό το ματς και στο ματς με τον ΚΑΟΔ ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο μας". Οταν κλήθηκε να απαντήσει για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς, τόνισε πως ο "Δικέφαλος" πήρε αυτό που... άξιζε. "Θεωρώ ότι τις πιο πολλές φορές η ζωή είναι δίκαιη.

Δεν ήμασταν καλοί στα εκτός έδρας ματς και το πληρώσαμε αυτό. Δυστυχώς έτσι όπως παίζαμε σε πολλά ματς εκτός έδρας δεν δικαούμασταν κάτι παραπάνω από αυτή την μία νίκη που έχουμε", είπε ο Ντικούδης, ο οποίος επισήμανε πως "αν είχαμε ακόμη δύο ή τρεις νίκες παραπάνω, τότε θα μιλούσαμε τώρα για άλλους στόχους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK