Αναφορά της ΚΑΕ για τα... μειωμένα χρέη

Η νυν διοίκηση με το τέλος της σεζόν έχει σκοπό να γνωστοποιήσει τους φίλους της ομάδας τι... κατάφερε κατά τη διάρκεια της θητείας της. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παππάς.

Αναφορά της ΚΑΕ για τα... μειωμένα χρέη

Αγωνιστικά τα έχει πάει άσχημα ο ΠΑΟΚ, οικονομικά προσπαθεί να "ρίξει" το χρέος των προηγούμενων ετών. Το δεύτερο σκέλος άλλωστε είναι ο βασικός στόχος της ΚΑΕ από την αρχή της σεζόν, ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει και στην συνάντηση που είχε γίνει πριν λίγους μήνες με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Η "εντολή" που είχε δοθεί τότε από τους τελευταίους ήταν σαφής: "Ούτε ευρώ να μην χρεωθεί παραιτέρω η ΚΑΕ", είχαν πει, στον ΠΑΟΚ συμφώνησαν και δεν προχώρησαν σε εντυπωσιακές κινήσεις μεταγραφικά, αλλά σε αποκτήσεις παικτών με μικρό κασέ και οι οποίοι πάντως έχουν βοηθήσει (ειδικότερα για τους Ντούβνιακ και Αλεξιτς στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ικανοποημένοι).

Με το τέλος της σεζόν οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει η διάθεση να εξηγηθεί στους φίλους της ομάδας που "πήγαν" τα έξοδα, ποιο το ύψος αυτών που πληρώθηκαν και πόσο μειώθηκε το χρέος. Πηγές αναφέρουν πως μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής χρονιάς, θα έχει μειωθεί το χρέος σε ένα αρκετά σεβαστό ποσό (στο μέτρο του δυνατού φυσικά). Κάτι τέτοιο αναμένεται να γνωστοποιηθεί από την ΚΑΕ, στους κόλπους της οποίας λένε πως το πρόσημο θα είναι θετικό σε αντίθεση με προηγούμενες διοικήσεις των τελευταίων ετών.

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η δήλωση Πρέλεβιτς

Κατά τα άλλα η δήλωση του Μπάνε Πρέλεβιτς που είπε για μετά το τέλος της σεζόν πως "δεν ξέρω ακόμη αν θα συνεχίσουμε ή όχι", δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει πόσο μεγάλος είναι ο προβληματισμός στην νυν διοίκηση για διάφορα γεγονότα και την στήριξη του κόσμου.

Εχουμε επισημαίνει πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι σίγουρο εάν η διοίκηση συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και την επόμενη χρονιά και σίγουρα αυτό το θέμα θα αποσχολήσει αρκετά με το τέλος της σεζόν. Πάντως θεωρείται μάλλον δεδομένο πως σκέψεις για συμμετοχή στην Ευρώπη την νέα αγωνιστική δεν υπάρχουν αφού μοιάζει... πολυτέλεια.

Οσον αφορά την προπόνηση της Τετάρτης (28/2) συμμετείχε και ο Νίκος Παππάς που είχε ίωση την Τρίτη (27/2).Σχετικά με το θέμα του Μίλος Μπόγιοβιτς, στον "Δικέφαλο" λένε πως μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (28/2) δεν είχαν πάρει απάντηση από τον παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK