"Ανυπομονώ να παίξω..."

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (1/9) στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις

"Ανυπομονώ να παίξω..."

Έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (1/9) στην Θεσσαλονίκη ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να παίξει για τον ΠΑΟΚ. "Ήταν δύσκολο για μένα να διαλέξω ομάδα. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την προηγούμενη ομάδα μου την Αλικάντε που είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν όμως μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον προπονητή επέλεξα να έρθω εδώ", είπε ο Λιθουανός.

"Γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ ότι είναι μια δυνατή ομάδα με ιστορία . Όταν μίλησα με τον ατζέντη μου έμαθα πως τα χρήματα δεν θα είναι πολλά, αυτό όμως δεν έχει σημασία. Αυτό που θέλω εγώ είναι να δουλέψω εδώ. Έχω αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ομάδας γνωρίζω πως είναι φανταστικός", πρόσθεσε ο πανύψηλος σέντερ επισημαίνοντας πως "το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό.

Μου είπε πολύ καλά λόγια επίσης ο Γιαβτόκας". Σχετικά με την Ευρωλίγκα είπε πως "ακόμη και να μην προκριθούμε στους ομίλους δεν πειράζει αφού θα παίξουμε στο Γιούροκαπ", ενώ για τον Μαγκέτι τόνισε πως ότι "δεν ήξερα ότι ήρθε. Αυτό είναι σίγουρο μεγάλη υπόθεση για την ομάδα". Ο καλαθοσφαιριστής την Παρασκευή (2/9) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα προπονηθεί κανονικά το απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK