"Απόφαση του ΜακΓκραθ να πάει στην Ζαλγκίρις"

Ο ατζέντης του Ντόνι ΜακΓκραθ τονίζει πως ο παίκτης θα μετακομίσει στην Ζαλγκίρις και επισημαίνει πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος.

"Απόφαση του ΜακΓκραθ να πάει στην Ζαλγκίρις"

Η ιδέα να παίξει στην Ζαλγκίρις έχει ενθουσιάσει τον Ντόνι ΜακΓκραθ και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Αυτό ξεκαθαρίζει ο ατζέντης του, Λου Διαμαντόπουλος μιλώντας στο olaPAOK.gr αποκαλύπτοντας μάλιστα τον ειδικό όρο που έχει στο συμβόλαιό του βάσει του οποίου εφόσον είναι 15 μέρες απλήρωτος έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

"Υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του που αναφέρει πως αν μείνει απλήρωτος για 15 μέρες έχει το δικαίωμα να φύγει. Θα μείνει ελεύθερος μέσω FIBA, έχουν σταλεί τα χαρτιά από εμάς", τονίζει στο olaPAOK.gr o ατζέντης του Διαμαντόπουλος (σ.σ ξεκαθάρισε ότι αυτός εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ελλάδα παρά τα όσα "κυκλοφορούν" ότι χειρίζεται την υπόθεση κι άλλος μάνατζερ). " Εχω μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και λένε ότι δεν τον αφήνουν αλλά ο παίκτης αποφάσισε να πάει στην Ζαλγκίρις. Τους έλεγα πως πρέπει να είναι πληρωμένος, στον ΠΑΟΚ παίρνει λίγα λεφτά. Ο Ντόνι αγαπάει τον ΠΑΟΚ, είναι όμως μεγάλη ευκαιρία γι' αυτόν να πάει στην Ζαλγκίρις. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά".

Και συνέχισε ο γνωστός ατζέντης λέγοντας ότι " αυτό που βλέπω είναι ότι θα πάει στη Ζαλγκίρις, ο ΠΑΟΚ και να τον πληρώσει δεν μπορεί να κάνει κάτι αφού έχει όρο στο συμβόλαιο".

Να σημειωθεί πως ο ΜακΓκραθ είναι πρόθυμος να χαρίσει τα λεφτά των δύο μηνών που έχει λαμβάνειν αλλά στον ΠΑΟΚ δεν το αποδέχτηκαν αυτό, ενώ από το περιβάλλον του παίκτη τονίζεται πως ό,τι και να κάνει ο "Δικέφαλος" το μόνο που θα καταφέρει είναι να καθυστερήσει το όλο ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK