Άρεσε στον Σταυρόπουλο ο Έντουιν

Ο Νίκος Σταυρόπουλος έχει κατά νου τον Φουκουάν Έντουιν, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους στο ματς των Πέλικανς με τους Μπακς στο Summer League του ΝΒΑ του Λας Βέγκας.

Άρεσε στον Σταυρόπουλο ο Έντουιν
Έντουιν

Όπως είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ της 2ας Ιουλίου, ο 23χρονος Φουκουάν Έντουιν είναι από τους παίκτες που ο Νίκος Σταυρόπουλος θα έχει στο μυαλό του στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, καθώς τον είχε δει πέρυσι στο Portsmouth Invitational Tournament. Τότε, βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν "έτρεξε" την περίπτωσή του γιατί είχε αποκτηθεί αργότερα ο Μαρκ Κάρτερ.

Στο ξεκίνημα του Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, στο οποίο βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, ο Έντουιν σημείωσε 16 πόντους στη νίκη (101-89) των Πέλικανς κόντρα στους Μπακς και αν μη τι άλλο άρεσε (σ.σ. ήταν ο τρίτος σκόρερ των Πέλικανς).

Τέλος, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με τον Μάριο Μπατή ή τον Μουχαμάντ Ελ Αμίν (υποψήφιοι για να αποτελέσει ένας από τους δύο εναλλακτική λύση στα γκαρντ), ενώ υπάρχει και μια πιθανότητα να "παίξει" το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ .

News 24/7

24MEDIA NETWORK