Αρχίζουν οι κρούσεις σε Έλληνες παίκτες

Ναι μεν από τον ΠΑΟΚ διαρρέει πως αυτή την περίοδο δεν ασχολούνται με παίκτες, η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για κάτι που θα συμβεί σύντομα.

Αρχίζουν οι κρούσεις σε Έλληνες παίκτες

Όχι απαραίτητα με τη μορφή επίσημης πρότασης, αλλά περισσότερο βολιδοσκοπώντας προθέσεις. Αυτή η απόφαση έχει παρθεί τη διοίκηση και θα γίνει ανεπίσημη κρούση σε ορισμένους από τους παίκτες που ενδιαφέρουν, με προτεραιότητα στους Θεσσαλονικείς.

Έχουμε ήδη αναφέρει ονόματα που βρίσκονται στη λίστα και έτσι εκτιμάται πως η προσοχή στρέφεται αρχικά στους Γιώργο Δέδα, Σωτήρη Καραποστόλου, Κώστα Χαραλαμπίδη, Κώστα Κακαρούδη αλλά και στον Γιώργο Αποστολίδη. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν μπορεί να γίνει κρούση σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Για τους ξένους δεν υπάρχει βιασύνη, ενώ όσον αφορά τους Αμερικανούς προς τον Αύγουστο θα υπάρξουν... οι επίσημες εξελίξεις.

Κατά τα άλλα, στο καμπ του ΠΑΟΚ συμμετείχε την Τρίτη (22/5) ο Δημήτρης Καλαμπάκας, ενώ το επόμενο διάστημα οι συμμετοχές αναμένεται να αυξηθούν.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας θα επιστρέψει την Παρασκευή (25/5).

Τέλος ο ατζέντης, Γιώργος Παταπατίου ξεκαθάρισε πως θέλει άμεσα απαιτητά τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις, ενώ παρά τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος πως έχουν απαγορευτεί οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας λένε πως δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση και παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA, στην οποία δεν αναγράφεται πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Και ακόμη προσθέτουν στον "Δικέφαλο" πως παρά την πρόθεσή τους να εκχωρηθεί ποσό χορηγίας στην πλευρά του Λιθουανού, εκείνη δεν το δέχτηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK