Αρχίζει να... βιάζεται

Στον ΠΑΟΚ "τρέχουν" τα μεταγραφικά θέματα για να είναι όσο πιο "γεμάτη" γίνεται η ομάδα στην προετοιμασία και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα αποκτηθεί κάποιος παίκτης.

Αρχίζει να... βιάζεται

Εντείνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου έχουν σκοπό να "τρέξουν" διάφορα θέματα παικτών το επόμενο διάστημα. Εκτός από τις ανανεώσεις (όπως έχουμε αναφέρει το θέμα του Κώστα Χαραλαμπίδη είναι τυπικό) και το ζήτημα του Λάζαρου Παπαδόπουλου (στον ΠΑΟΚ λένε πως θα "τρέξει" το επόμενο διάστημα με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αλλά ότι δεν μπορούν να μην "τρέχουν" τα μεταγραφικά λόγω της καθυστέρησης σε αυτό το ζήτημα), είναι στο μυαλό η προσθήκη νέων παικτών.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο "Δικέφαλος" μιας και πλέον αρχίζει να υπάρχει... βιασύνη αφού στις 19 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία. Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου και το θέμα της τακτοποίησης του Μιχάλη Τσαϊρέλη όσον αφορά τα οφειλόμενα (τα οποία περιμένει η πλευρά του παίκτη) για να πέσουν και οι υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK