Δεν παίζει με Αρκαδικό ο Σχορτσανίτης

Για ένα ακόμη ματς ο Σοφοκλής Σχορτανίτης δεν θα είναι διαθέσιμος και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Αρκαδικό.

Δεν παίζει με Αρκαδικό ο Σχορτσανίτης

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη... Ο Έλληνας σέντερ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, δεν θα είναι στην αποστολή του "Δικεφάλου" για το ματς με τον Αρκαδικό. Ο "Σόφο" το πρωί της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί να εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ Κώστα Σαμαρά έτσι ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του όσον αφορά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Ο Σχορτσανίτης θα χάσει το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ καθώς έλειψε από τα πέντε τελευταία, αυτά απέναντι σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Παναθηναϊκό.

Πονούσε το πρωί ο "Σόφο"

Να σημειωθεί πως ο Σχορτσανίτης το πρωί πονούσε και μάλιστα δεν ήταν σε θέση να εξεταστεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, παρά το ότι ήταν προγραμματισμένο να γίνει η εξέταση για το διάστρεμμά του.

Υπενθυμίζουμε πως για τον αγώνα με τον Αρκαδικό δεν υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα. Ο τελευταίος και ο "Σόφο" λογικά θα είναι έτοιμοι για το εντός έδρας ματς (13/2) με τον Απόλλωνα Πατρών.

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ για το πρόστιμο

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ για τρεις χαρτοταινίες που έπεσαν στο γήπεδο στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στον "Δικέφαλο" δεν κρύβουν την έκπληξή τους αλλά και την δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη απόφαση. Οι χαρτοταινίες δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι και το πρόστιμο θεωρείται υψηλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK