Διορία σε Χαραλαμπίδη

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν απάντησε αυτήν την εβδομάδα στον ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν και λογικό είναι πλέον να έχει αναπτυχθεί μια ανησυχία.

Διορία σε Χαραλαμπίδη

Στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει η άποψη πως θα πρέπει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα προκειμένου να προχωρήσει ο υπόλοιπος σχεδιασμός. Για την ώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα, δεν έχει αποφασίσει.

Όπως προκύπτει από το στρατόπεδο των "ασπρόμαυρων", θα περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μάξιμουμ 10 μέρες, το "ναι" του Χαραλαμπίδη. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει, ο ΠΑΟΚ θα αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφού ο χρόνος... πιέζει.

Από την άλλη βέβαια, ο Χαραλαμπίδης βιάζεται και από το περιβάλλον του τονίζεται πως αναζητείται η καλύτερη λύση για την καριέρα του έχοντας ως πρώτη επιλογή το εξωτερικό λόγω χρημάτων.

Ο εκπρόσωπος του Χαραλαμπίδη έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ πως θα γίνει πρόταση σε Δέδα και Μαργαρίτη (δεν αποκλείεται να προχωρήσει και η περίπτωση του Θεοδωράκου), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και με τον Νίκο Καλλέ (σε συζήτηση που θα γίνει με τον ατζέντη του).

Κατά τ' άλλα, υπάρχει και το ζήτημα των διαρκείας που απασχολεί αυτές τις μέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK