Εξετάζει Μπαλεντάιν ο ΠΑΟΚ

Ο Ντι Τζέι Μπαλεντάιν θεωρείται στον ΠΑΟΚ πως είναι μια καλή περίπτωση, ένας παίκτης που συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament. Προτάθηκε ο Ζερμέιν Αντερσον.

Εξετάζει Μπαλεντάιν ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν τσεκάρει πολλούς παίκτες που παρακολούθησε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament. Ενας από τους καλαθοσφαιριστές που εξετάζονται και στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν καλή άποψη είναι ο Ντι Τζέι Μπάλενταιν. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι 23 ετών και έχει ύψος 1.88. Είχε 5 ασίστ μέσο όρο στο Portsmouth Invitational Tournament, ωστόσο στο σκοράρισμα δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο με τους 4 πόντους που είχε ανά ματς. Παίζοντας για το Evansville την σεζόν 2015-16, ήταν πολύ πιο παραγωγικός έχοντας 20,5 πόντους ανά ματς και 4,4 ασίστ μέσο όρο.

Στη λίστα ο Αντερσον

Διάφοροι παίκτες προτείνονται στον ΠΑΟΚ και ένας από αυτούς είναι ο Ζερμέιν Αντερσον. Είναι 33 ετών (ύψους 1.88), την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Σεβίλλη και στην Μπραουνσβάιγκ ενώ το θετικό είναι πως είναι οικονομικά προσιτός, αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του. Για την ώρα στον "Δικέφαλο" δείχνουν μια διάθεση στο "1" να αποκτηθεί κάποιος νεαρός Αμερικανός.

Ωστόσο ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα αν δεν βρεθεί μια καλή λύση για την θέση του πλέι μέικερ (όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά). Ετσι στον "Δικέφαλο" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί υπό προϋποθέσεις να στραφούν σε μια πιο έμπειρη περίπτωση παίκτη και ο Αντερσον διαθέτει εμπειρία.

Επίσης έχει προταθεί και ένας άλλος έμπειρος καλαθοσφαιριστής, ο Ντονέλ Τέιλορ (33, 1.98) που στο Μαρούσι υπήρξε παίκτης του Σούλη Μαρκόπουλου και δεν θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός. Στο μεταξύ από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει πως ο "Δικέφαλος" θα "τελειώσει" τα θέματα της απόκτησης των νεαρών, Γιώργου Διαμαντάκου και Διαμαντή Σλαφτσάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK