Εκτός Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης και Δέδας

Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν προπονήθηκε λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα, ενώ οι Σχορτσανίτης και Δέδας έχουν πυρετό και ενοχλήσεις στο γόνατο αντίστοιχα.

Εκτός Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης και Δέδας
Βασιλειάδης ΠΑΟΚ

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Άρη, η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται στο εντός έδρας ματς με την Βαλένθια που θα γίνει την Τετάρτη.

Την Δευτέρα ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του τους Βασιλειάδη, Σχορτσανίτη και Δέδα. Ο πρώτος έκανε θεραπεία γιατί έχει ενοχλήσεις στο πέλμα, πρόβλημα που θυμίζουμε πως τον ταλαιπώρησε και πριν από το ντέρμπι με τους "κίτρινους", ενώ γενικώς την τρέχουσα σεζόν ο 31χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσο για τους "Σόφο" και Δέδα; Ο πρώτος έχει πυρετό και ο δεύτερος ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Την Τετάρτη η απολογία

Σε απολογία κλήθηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον Αρη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τον "Δικέφαλο", η πλευρά των "ασπρόμαυρων" θα απολογηθεί την Τετάρτη στον Αθλητικό Δικαστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK