Εν αναμονή της ενημέρωσης για το φάκελο αδειοδότησης στον ΠΑΟΚ

Ενημέρωση αναφορικά με τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα αναμένουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Εν αναμονή της ενημέρωσης για το φάκελο αδειοδότησης στον ΠΑΟΚ

Πέρυσι, στις 19 Αυγούστου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε στείλει τον φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Τα μέλη του "δικεφάλου" τονίζουν πως είναι ακόμη νωρίς γι' αυτό το θέμα μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα με το τραπεζικό σύστημα, ωστόσο εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανότατα να υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης.

Μόλις γίνει αυτό, η ΚΑΕ θα ασχοληθεί και με το συγκεκριμένο ζήτημα εκτός από τα μεταγραφικά, τη στιγμή που από την Δευτέρα (17/8) αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις Γκάλογουεϊ-Λάνγκφορντ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ