Εν αναμονή της ενημέρωσης για το φάκελο αδειοδότησης στον ΠΑΟΚ

Ενημέρωση αναφορικά με τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα αναμένουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Πέρυσι, στις 19 Αυγούστου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε στείλει τον φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Τα μέλη του "δικεφάλου" τονίζουν πως είναι ακόμη νωρίς γι' αυτό το θέμα μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα με το τραπεζικό σύστημα, ωστόσο εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανότατα να υπάρξει ενημέρωση για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης.

Μόλις γίνει αυτό, η ΚΑΕ θα ασχοληθεί και με το συγκεκριμένο ζήτημα εκτός από τα μεταγραφικά, τη στιγμή που από την Δευτέρα (17/8) αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις Γκάλογουεϊ-Λάνγκφορντ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα