Ενημέρωση Σταυρόπουλου σε Πρέλεβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ συζήτησε την Τρίτη (17/4) με τον "τίγρη" για την παρουσία του στο Portsmouth Invitational Tournament. Τι ζητά από τους παίκτες του ο Μαρκόπουλος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ενημέρωση Σταυρόπουλου σε Πρέλεβιτς

Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος βρέθηκαν την Τρίτη (17/4) στο "Παλατάκι" και δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το Portsmouth Invitational Tournament. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας για την παρουσία του στις ΗΠΑ, τις διάφορες επαφές που είχε εκεί και γενικώς όλα όσα... πρέπει να ξέρει ο Πρέλεβιτς για την εκπροσώπηση του "Δικεφάλου" Portsmouth Invitational Tournament.

Οπως λένε στο ΠΑΟΚ δεν συζητήθηκαν ονόματα μιας και είναι νωρίς ακόμη για να υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό από εκεί. Η επιλογή των ντραφτ θα γίνει σε δύο μήνες και ως εκ τούτου πολλοί παίκτες θα περιμένουν για το αν επιλεγούν από κάποιες ομάδες.

Θέλει... μαχητικό ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος

Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό... έρχονται, το ενδιαφέρον είναι γεγονός πως δεν είναι μεγάλο και στους κόλπους του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ έχουν τουλάχιστον το εξής στόχο. Από την στιγμή που ο "Δικέφαλος"... δεν μπορεί να "κοιτάξει" στα μάτια τους "ερυθρόλευκους", να "πέσει" δίχως να διασυρθεί το όνομα του συλλόγου. Επί της ουσίας δηλαδή στον ΠΑΟΚ θέλουν ενδεχόμενος αποκλεισμός να έρθει με μια καλή παρουσία της ομάδας.

Κάτι το οποίο έχει τονίσει και ο Σούλης Μαρκόπουλος στους παίκτες του. Οι πάντες ξέρουν στον ΠΑΟΚ πως το έργο της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό μοιάζει... βουνό, με τον έμπειρο τεχνικό, να ζητά από τους παίκτες του να δείξουν μαχητικότητα και να παλέψουν όσο μπορούν αρχής γενομένης από το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Ολοι προπονήθηκαν, πιο χαλαρά ο Πέτγουει

Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Τρίτης (17/4). Μέσα σε αυτούς και ο Ααρον Πέτγουει, πιο χαλαρά όμως από τους υπόλοιπους για το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε στον αστράγαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK