Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (26/11) λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο αλλά την Παρασκευή (27/11) αναμένεται να πάρει μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητά "ψηλό"

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης (26/11) καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με την Ζενίτ με αποτέλεσμα να κουτσαίνει σε κάποιο σημείο του αγώνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στον ΠΑΟΚ, πάντως, ο "Σόφο" αναμένεται να προπονηθεί την Παρασκευή (27/11). Κατά τα άλλα, στον "Δικέφαλο" αναζητούν έναν καλό "ψηλό" και προτάθηκαν αρκετοί παίκτες την Πέμπτη μετά την εκδήλωση πρόθεσης του Ιβάν Σαββίδη να βοηθήσει στην ενίσχυση.

Υπάρχει το σενάριο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για παίκτη στην περιφέρεια, αλλά στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως ακόμη είναι νωρίς για να φανεί τι θα γίνει αφού στην παρούσα φάση προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός "ψηλού". Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κινηθεί οικονομικά πιο... άνετα και να "κοιτάξει" καλαθοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν μπορούσε να ενδιαφερθεί (αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα "ξοδευτούν" πάρα πολλά λεφτά).

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ