"Ετσι έγινε το τατουάζ με τον Μπάνε"

Ο φίλος του ΠΑΟΚ, που αποφάσισε να κάνει τατουάζ με το κλάμα του Μπάνε Πρέλεβιτς μετά τον χαμένο τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το πώς προέκυψε η απόφασή του.

"Ετσι έγινε το τατουάζ με τον Μπάνε"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς και πιο συγκεκριμένα το στιγμιότυπο με κλάμα του μετά τον χαμένο τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης το 1992, έγινε τατουάζ από έναν φίλο του ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος οπαδός του "Δικεφάλου", ο Γιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Είχα πάει για ύπνο εκείνο το βράδυ κλαίγοντας. Όπως ο Μπάνε. Την χρονιά του πρωταθλήματος είχα δει το πρώτο μου παιχνίδι μπάσκετ, ήταν ένας αγώνας με το Παγκράτι στο Παλέ. Έτσι ήμασταν πάντα. Κοντά στις μεγάλες μας στιγμές και τις επιτυχίες, είχαμε και μεγάλες πίκρες και απογοητεύσεις".

Mάλιστα τόνισε πως το τατουάζ έγινε την επομένη του αποκλεισμού από τον Φάρο στο Κύπελλο: " Ήθελα καιρό να κάνω ένα τατουάζ με τον Μπάνε και στο μυαλό μου είχα τρεις συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Εκείνο με τα χέρια ψηλά και τις γροθιές σφιγμένες να αποχωρεί από το ΣΕΦ μετά τη νίκη μας με 77-76 επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της σεζόν 1995-96, την πανηγυρική αμέσως μετά το τρίποντο που πέτυχε από το κέντρο στο παιχνίδι με τον Άρη στο 99-96 και αυτήν που τελικά έκανα από τον τελικό της Ναντ. Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι αυτή η φωτογραφία.

Πολλές πίκρες, αλλά εμείς συνεχίζουμε. Για μένα είναι η πιο εμβληματική φωτογραφία για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Το τατουάζ το έκανα μάλιστα στις 29/12, την επομένη του αγώνα με τον Φάρο. Τότε είχε κλειστεί το ραντεβού και τελικά, παρά την πίκρα δεν το ανέλαβα, αλλά το έκανα κι ας χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες δικής μου υπομονής και προσεκτικής δουλειάς από τον Γιάννη Άγιο από το στούντιο Tattooligans".

"Ετσι έγινε το τατουάζ με τον Μπάνε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το συγκλονιστικό τατουάζ φίλου του ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK