Ετσι "είδαν" τα γεγονότα του Παλέ...

Στον ΠΑΟΚ στέκονται στο ότι μετά τα όσα έγιναν στο Παλέ το Σάββατο, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" θα πρέπει να δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στη συμπεριφορά τους στο "PAOK Sports Arena"

Ετσι "είδαν" τα γεγονότα του Παλέ...

Δεν ήθελε ο ΠΑΟΚ την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Αρη, αυτό το καταλάβαινε όποιος έβλεπε την γενικότερη συμπεριφορά των μελών της αποστολής του "Δικεφάλου" λίγο πριν φύγουν από το Παλέ καθώς σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε ικανοποίηση για το ότι το ματς δεν κρίθηκε στο παρκέ αλλά στα... χαρτιά.

Και επειδή στον ΠΑΟΚ παλαιότερα είχαν αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα με συμπεριφορά οπαδών τους (π.χ. πέρυσι εκκενώθηκε το γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς με τον Αρη), είχαν στο μυαλό τους το ότι πλέον θα πρέπει να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους φίλους των "ασπρόμαυρων" μετά τα γεγονότα του Παλέ και την οριστική διακοπή στο ντέρμπι.

"Τώρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί...", έλεγαν μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ για τα "μεγάλα" ματς που "έρχονται" και το πρώτο από αυτά είναι στις 15/11 απέναντι στον Παναθηναικό στο "Παλατάκι". Ηδη στον "Δικέφαλο" υπάρχει τιμωρία 3.500 ευρώ για συμπεριφορά οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς με το Ρέθυμνο (αιτία τα υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων) και στους "ασπρόμαυρους" ούτε που θέλουν να σκέφτονται πως σε παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας μπορεί να υπάρξει κάποιο απρόοπτο έτσι ώστε να έχουν τις συνέπειες που είχε ο Αρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK