Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης

Στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γράφτηκε πως ο Βασιλειάδης είπε "αντε γ....." στον διαιτητή, Πηλοΐδη και κινδυνεύει με τιμωρία εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία εν όψει του τρίτου αγώνα (υπάρχει ενδεχόμενο αν τιμωρηθεί, να μην αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση" στο ματς στο ΟΑΚΑ). Γιατί; Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως αποβλήθηκε και πως είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη. "Αντε γ..... εσύ ρε".

Ο Βασιλειάδης πήγε να "ηρεμήσει" την κατάσταση όταν υπήρχε η ένταση με τον Μαυροκεφαλίδη αλλά αυτό δεν το "εκτίμησαν" οι διαιτητές, όπως προκύπτει στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενώ να σημειωθεί πως στον "Δικέφαλο" εκφράζονται κάποια παράπονα για την διαιτησία. Επίσης στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν και πως πετάχτηκαν νερά προς τα μέλη της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι.

Να σημειωθεί πως από την "Ενωση" "βγαίνει" πως ο Βασιλειάδης (και κάποια άλλα μέλη από τον ΠΑΟΚ) μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ