Γεμάτο το "οπλοστάσιο" του Μαρκόπουλου

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας (25/04) και για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Γεμάτο το "οπλοστάσιο" του Μαρκόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπήρχε κάποιο όνομα στο απιουσιολόγιο του Σούλη Μαρκόπουλου στην προπόνηση που έγινε την Δευτέρα αφού στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

Θυμίζουμε πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε κάνει ένεση για να παίξει απέναντι στην "Ενωση" καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε πρόβλημα στη μέση, ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς κούτσαινε μετά το τέλος του σαββατιάτικου ματς.

Η ΚΑΕ αναφέρει τα εξής για την προπόνηση της Δευτέρας: "Βίντεο και προπόνησης τακτικής στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή όλων των παικτών. Αύριο στις 13:00 η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα με την ΑΕΚ".

Ως γνωστόν ο Απόλλωνας Τσόχλας είναι τραυματίας καθώς υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε επέμβαση για το κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι, οπότε είναι δεδομένη η απουσία του από τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Τέλος να σημειωθεί ότι μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, στον ΠΑΟΚ δεν είχε "φτάσει" κλήση σε απολογία για το θέμα του Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη "άντε γ$%# εσύ ρε" και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK