Η "ακτινογραφία" του Σαλούστρου

Για τον Χρήστο Σαλούστρο παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του υπογραμμίζουν πως μπορεί να κάνει διάφορες δουλειές στο γήπεδο. Μπάι άουτ υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Η "ακτινογραφία" του Σαλούστρου

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ στον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα του Μαρκόπουλου.

Είναι ενδεικτικό πως πρώην συμπαίκτες του στον Πανιώνιο κάνουν λόγο για έναν φόργουορντ που μπορεί να προσφέρει ποικιλοτρόπως. Όπως λένε, μπορεί να βοηθήσει πολύ στην άμυνα, στοιχείο που θα επιτρέπει στον κόουτς του "Δικεφάλου" να του αναθέτει αντίπαλους ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Όχι ότι υστερεί επιθετικά, όπως συμπληρώνουν άτομα που έχουν συνεργαστεί με τον Σαλούστρο. Σχετικά με αυτόν τον τομέα, λένε πως έχει καλό σουτ, ότι είναι καλός στο ντράιβ και πως τη νέα σεζόν μπορεί να είναι πιο παραγωγικός έχοντας συλλέξει περισσότερες εμπειρίες σε σχέση με την παρθενική του στην κατηγορία.

Επίσης άτομα που τον ξέρουν καλά, μιλούν για έναν παίκτη που είναι καλός στα επιθετικά ριμπάουντ.

Μπάι άουτ στο συμβόλαιό του

Σχετικά με το συμβόλαιο τριών ετών που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να σημειώσουμε πως έχει μπάι άουτ τόσο για τον πρώτο όσο και για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα στο τέλος της πρώτης χρονιάς έχει μπάι άουτ 50.000 ευρώ και στο τέλος της δεύτερης μπάι άουτ 80.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK