Η επόμενη εβδομάδα φέρνει πιστοποιητικό και ψηλό

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, θα εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο "Δικέφαλος".

Η επόμενη εβδομάδα φέρνει πιστοποιητικό και ψηλό

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, θα εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο "Δικέφαλος". Στις 13 του μήνα θα συνεδριάσει η ΕΕΑ και ο φάκελος των "ασπρόμαυρων" (οι οποίοι στις 18.00 την Κυριακή θα αγωνιστούν απέναντι στον ΚΑΟΔ) αναμένεται να εγκριθεί.

Ετσι θα τελειώσει το ζήτημα αυτό που είχαν κατά νου εδώ και καιρό τα στελέχη της ομάδας, σύμφωνα με τα οποία δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα (στις αρχές αυτής θα βρεθεί στη πόλη ο Μαρκ Πέιν) να αποκτηθεί παίκτης που αγωνίζεται στη ρακέτα.

Το ποσό των 50.000 δολαρίων δεν ικανοποιεί την πλευρά τον Πάτρικ Ο' Μπράιαντ ο οποίος με αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να συμφωνήσει να παίξει στον "Δικέφαλο" ενώ σχετικά με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, όπως συνεχώς αναφέρεται η πόρτα είναι ανοιχτή προκειμένου να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο "Λάζος" όμως στη παρούσα φάση δεν ασχολείται με τους "ασπρόμαυρους" και έχει το μυαλό του μόνο στην προπονητική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK