Η περιφέρεια "έφερε" χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο, η αγωνιστική εικόνα του "Δικεφάλου" και η ικανοποίηση για την απόδοση των περιφερειακών των "ασπρόμαυρων".

Η περιφέρεια "έφερε" χαμόγελα στον ΠΑΟΚ
Βασιλειάδης-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Αν υπάρχει κάτι που προκάλεσε ικανοποίηση στον ΠΑΟΚ σχετικά με το ματς κόντρα στον Κόροιβο ήταν η απόδοση των περιφερειακών της ομάδας. Ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Μιλένκο Τέπιτς τελείωσαν το παιχνίδι με 17 πόντους, ο Ούρος Ντούβνιακ είχε 16, ο Απόλλωνας Τσόχλας 8 και ο Γιώργος Δέδας 13.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αφού ήταν το πρώτο φιλικό, αλλά γενικώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως οι περιφερειακοί του "Δικεφάλου" μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Οι Βασιλειάδης και Ντούβνιακ ήταν εξαιρετικοί την Τετάρτη ενώ ο Δέδας έδειξε πως πάντα είναι χρήσιμος με το πολύ καλό σουτ που διαθέτει.

Το ερώτημα για την περιφέρεια είναι το αν θα καλύψει τις ανάγκες του πλέι μέικερ ο Τέπιτς που είναι ψηλός για τη συγκεκριμένη θέση. Στο ξεκίνημα του αγώνα έπαιζε μαζί με τον Ντούβνιακ, αλλά ο τελευταίος ήταν ο πόιντ γκαρντ. Μετά πήρε πάντως χρόνο ο Τέπιτς στο "1", όσο περνούσε η ώρα του αγώνα.

Στη ρακέτα ο ΠΑΟΚ έδειξε αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι (στο πρώτο ημίχρονο) και στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως θέλουν έναν δυνατό σέντερ, κάτι που είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό πως αυτός είναι ο στόχος.

Στους "ασπρόμαυρους" αναζητούν έναν παίκτη που θα "γεμίζει" την ρακέτα για να βοηθάει εκτός της επίθεσης και στην άμυνα, αλλά και για να μπορεί να "τραβήξει" πάνω του αντιπάλους προκειμένου να "σπάσει" την μπάλα στους περιφερειακούς του ΠΑΟΚ που διαθέτουν ιδιαίτερα καλό σουτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK