Η προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είχε μπάσκετ

Βάρος στην φυσική κατάσταση δόθηκε την Παρασκευή και οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκαν με μπάσκετ.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν είχε μπάσκετ

Διαφορετική ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Δεν υπήρχε καθόλου μπάσκετ στο πρόγραμμα και υπό της οδηγίες του γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου οι παίκτες ακολούθησαν κυκλική προπόνηση 8 σταθμών, βασισμένη σε ασκήσεις functional και crossfit και με την χρήση αντιστάσεων.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και δεδομένου πως πλησιάζει η τελική φάση του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα στον Σούλη Μαρκόπουλο να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός του Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος τελικά θα "μπει" στις προπονήσεις το Σάββατο.

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετέβη στο Ηράκλειο προκειμένου να αγωνιστεί σε παιχνίδι βετεράνων. Το Σάββατο λογικά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, διαρρέει ότι έχει λυθεί πλέον το θέμα με την φορολογική ενημερότητα, εμπόδιο που φρέναρε την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ.

Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ