Η τιμωρία "φέρνει" έκπτωση στα διαρκείας

Λόγω του ότι οι κάτοχοι διαρκείας δεν θα δουν το ματς με τον Ολυμπιακό, θα υπάρξει έκπτωση 10% για όσους ανανεώσουν την θέση τους την νέα σεζόν.

Η τιμωρία "φέρνει" έκπτωση στα διαρκείας

Λόγω του γεγονότος πως οι κάτοχοι διαρκείας δεν είχαν... ευθύνη για όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη με συνέπεια να μην μπορούν τώρα να δουν από κοντά το ματς με τον Ολυμπιακό, στην ΚΑΕ αποφάσισαν πως όσοι κάτοχοι ανανεώσουν την θέση τους για την νέα σεζόν, θα υπάρχει έκπτωση 10%. Ουσιαστικά είναι μια κίνηση-αποκατάσταση για το ότι οι κάτοχοι διαρκείας χάνουν ένα σημαντικό ματς δίχως να έχουν ευθύνη. Η ΚΑΕ θα προχωρήσει σε ανακοίνωση την Τετάρτη (την συγκεκριμένη μέρα η ομάδα θα επισκεφτεί το Μουσείο της ΧΑΝΘ).

Δ.Σ. και συζήτηση για οικονομικά ζητήματα

Δεν μπορούν στον ΠΑΟΚ να μην "πονοκεφαλιάζουν" για το οικονομικό... Μονίμως αυτό είναι στο μυαλό και την Τρίτη έγινε διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να γίνει κουβέντα -κυρίως- για ζητήματα που αφορούν... ευρώ. Επί της ουσίας έγινε ένας προγραμματισμός όσον αφορά τα οικονομικά, συζητήθηκε τι έσοδα αναμένονται στην ΚΑΕ αλλά και ποιες υποχρεώσεις πρέπει να "βγουν". Και όσον αφορά αυτές, η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγες αφού πάντα απασχολεί το άρθρο 99, η Εφορία αλλά και η συνέπεια προς τα μέλη της ομάδας. Ακόμη συζητήθηκε η λίστα αυτών που θα παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK