Η χειρότερη επίδοση στα τελευταία 59 ματς

Ο ΠΑΟΚ με τους 52 πόντους του στον αγώνα με την Νίζνι έκανε αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά τα τελευταία του 59 επίσημα παιχνίδια.

Η χειρότερη επίδοση στα τελευταία 59 ματς

Ήταν φανερή η έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Νίζνι... Σε αυτό σαφώς και έπαιξε ρόλο το γεγονός πως στον "Δικέφαλο" πριν την έναρξη του αγώνα είχαν μάθει πως η Άνκαρα κέρδισε την Αλμπα Φέχερβαρ και επομένως δεν υπήρχαν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ.

Όπως και να έχει πάντως, οι 52 πόντοι που πέτυχε ο ΠΑΟΚ αποτελούν τη χειρότερη επίδοση στα τελευταία 59 επίσημα ματς. Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε σκοράρει τόσους πόντους ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 18/02/2012 (οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κερδίσει με 87-52).

Εκτός από το αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 59 αγώνων (εντός και εκτός), όσον αφορά τα εντός έδρας ματς οι 52 πόντοι είναι η πιο κακή συγκομιδή μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 12/11/2011. Τότε ο "Δικέφαλος" είχε χάσει στο "Παλατάκι" με 51-58 δίχως να έχει ούτε έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK