Και ο Ντόζιερ στη λίστα του ΠΑΟΚ

Μεταξύ των παικτών που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ για τη θέση του ψηλού είναι και ο Ρόμπερτ Ντόζιερ, παλιός γνώριμος στο Παλατάκι.

Και ο Ντόζιερ στη λίστα του ΠΑΟΚ
Ντόζιερ ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση για το βασικό σέντερ συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ και το νέο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι αυτό του Ρόμπερτ Ντόζιερ.

Ο Αμερικανός δεν είναι "καθαρός" σέντερ, αλλά έχει το θετικό ότι έχει ξαναπαίξει στον Δικέφαλο και γνωρίζει τα αποδυτήρια. Η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και την περυσινή περίοδο, επιφανειακά όμως.

Στο μυαλό βέβαια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυροειδής. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης διαρρέι ότι ο παίκτης θέλει να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας, από τον ατζέντη του αντίθετα δεν προκύπτει επαφή την τελευταία εβδομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία και παρόλο που είναι ακόμη νωρίς, στον "Δικέφαλο" είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη για δύο λόγους. Από την μία γιατί όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση καθώς δούλευαν μέσα στο καλοκαίρι μόνοι τους και από την άλλη επειδή η ομάδα είναι "δεμένη" αφού οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK