"Καίει" το ιδιοκτησιακό στον ΠΑΟΚ

Το μυαλό όλων στην ΚΑΕ είναι στο τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθώς περιμένουν εξελίξεις. Ετσι έχει μπει "φρένο" στο να... ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

"Καίει" το ιδιοκτησιακό στον ΠΑΟΚ

Εν αναμονή εξελίξεων είναι όλοι στον ΠΑΟΚ για το ιδιοκτησιακό... Στον "Δικέφαλο" είναι ενήμεροι για το ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι "ζεστός" για να ασχοληθεί με τους "ασπρόμαυρους" και παρακολουθούν με προσοχή το όλο θέμα. Πέραν αυτής της υπόθεσης, στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου και το τι θα γίνει με τον Γιώργο Ανδρέου που ψάχνει οικονομικά στηρίγματα για την ΚΑΕ.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ασπρόμαυρου ΤΑΠ, προκύπτει -εδώ και καιρό- πως είναι σε καλό δρόμο το όλο θέμα των επαφών που έχει, στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν πως έχουν γίνει κινήσεις από τον Ανδρέου και εκτιμούν κι αυτοί πως μπορεί να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, στους "ασπρόμαυρους" πάντα ελπίζουν στον Ιβάν Σαββίδη και στην προοπτική να μπει μπροστά αυτός για την ΚΑΕ.

Μπροστά σε όλα αυτά, έχει μπει "φρένο" στο να ανακοινωθεί η... νέα συνεργασία με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Γίνονται συνεχώς συζητήσεις με τον έμπειρο κόουτς και στις τελευταίες επαφές δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του (κάποιες λεπτομέρειες που συζητιούνται, φαίνονται περισσότερο τυπικές). Θα παραμείνει λογικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, εκτός αν κάποιος αναλάβει την ΚΑΕ και θελήσει να στραφεί σε άλλο κόουτς. Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει πολύ τραβηγμένο καθώς όλοι αναγνωρίζουν πως έγινε πολύ καλή δουλειά φέτος από τον Μαρκόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK