Κακαρούδης: "Γιατί όχι το τρόπαιο;"

Ο Κώστας Κακαρούδης τονίζει στο Contra.gr πως αποτελεί στόχος η κατάκτηση του Κύπελλου Ελλάδας, αναφέρεται στα ματς με το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ και σχολιάζει την πολύ καλή απόδοση που έχει τελευταία.

Κακαρούδης: "Γιατί όχι το τρόπαιο;"
INTIME SPORTS

Στα τουρνουά της Μπρατισλάβας και της Σμύρνης ο Κώστας Κακαρούδης ήταν πολύ καλός όντας ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πίσω από τους Βασιλειάδη και Μάρκοβιτς. Την Τετάρτη (7/10) απέναντι στο Ρέθυμνο πρόσθεσε ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των καλών του εμφανίσεων. Πέτυχε 11 πόντους με σημαντικά καλάθια στην τελευταία περίοδο και μάλιστα ήταν αυτός που έκανε το 67-64 με πολύ δύσκολο σουτ.

Γενικώς ο Κακαρούδης το τελευταίο διάστημα "πατάει" πολύ καλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες (υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού τον Γενάρη λόγω τραυματισμού στο ματς με την Κίμκι) και ο ίδιος μίλησε στο Contra.grτόσο γι' αυτό, όσο και για τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ.

"Εύκολα ή δύσκολα πίστευα πως θα κερδίσουμε"

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έκανε το... καθήκον του απέναντι στον ΑΓΟΡ παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με μια πάντως δύσκολη νίκη (73-67). Ανησύχησε ο Κακαρούδης κατά την διάρκεια του αγώνα αναφορικά με το θετικό αποτέλεσμα; " Για να πω την αλήθεια δεν ανησύχησα πολύ.

Ημασταν κοντά στο σκορ και πίστευα πως στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Τώρα ειδικά στην αρχή, αυτοσκοπός είναι μόνο το αποτέλεσμα το οποίο το πήραμε. Ξέρουμε πως δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, ούτε και το Ρέθυμνο... Το αποτέλεσμα ήταν ο σκοπός μας, ο στόχος μας και τα καταφέραμε", μας είπε ο Ελληνας φόργουορντ.

"Εννοείται πως στόχος είναι το τρόπαιο"

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου... Εκτός την πρόκριση στον τελικό, είναι στο μυαλό ο στόχος της κατάκτηση του τροπαίου; " Εννοείται πως στόχος είναι το τρόπαιο. Απλά συζητάμε για τον τελικό γιατί είναι βήμα-βήμα. Θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας και μετά θα πάμε για το καλύτερο. Να πάμε στον τελικό και γιατί όχι να πάρουμε το τρόπαιο...".

"Ελπίζω πως και φέτος θα τα καταφέρουμε κόντρα στην ΑΕΚ"

Οταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για το εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος (10/10) απέναντι στην ΑΕΚ, ο Κακαρούδης ανέφερε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για την νίκη".

Οσο για το αν φέτος (2015-16) το παιχνίδι με την "Ενωση" είναι πιο δύσκολο από το 85-93 της σεζόν 2014-15; " Δεν νομίζω πως μπορούμε να συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια αυτά λόγω της χρονικής περιόδου τα οποία γίνονται. Και πέρυσι ήταν δύσκολο και τα καταφέραμε. Και φέτος είναι δύσκολο και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε".

'Νιώθω σιγουριά για τον εαυτό μου"

Η συζήτησή μας έφτασε και το γεγονός πως ο ίδιος έχει επιστρέψει... δριμύτερος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. " Εγώ πέρυσι πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλά δούλεψα πάρα πολύ, είχα πολύ υπομονή και πρωτίστως πήγε πολύ καλά η αποκατάσταση. Οπότε νιώθω σιγουριά για τον εαυτό μου, έτυχε σε αυτά τα παιχνίδια να πάρω κάποια σουτ που βγήκαν ελεύθερα σε μένα. Η ομάδα είναι πολύ γεμάτη, έχει γεμάτο ρόστερ και οπότε σε κάθε παιχνίδι νομίζω θα ξεχωρίζει κάποιος άλλος επιθετικά", είπε ο Κακαρούδης.

"Πίστευα πως θα είμαι καλύτερος μετά τον τραυματισμό"

Σχετικά με το αν εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, φοβήθηκε πως δεν θα φτάσει ξανά στο επίπεδο που ήταν πριν τραυματιστεί, υπογράμμισε: " Η αποκατάσταση γενικά σε τέτοιους τραυματισμούς έχει κάποια στάδια. Το πρώτο στάδιο είναι αυτό της απογοήτευσης αλλά θέλει πάρα πολύ προσπάθεια και πάρα πολύ υπομονή.

Είχα δίπλα μου επιστήμονες και γυμναστές εξειδικευμένους σε αυτά. Οπότε, ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου πως δεν πρόκειται να επανέλθω 100%. Ειλικρινά πίστευα πως θα είμαι ακόμη καλύτερος... Γιατί ουσιαστικά δεν έκατσα καθόλου, όλο το καλοκαίρι δηλαδή έκατσα ένα σαββατοκύριακο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK