Κασελάκη... εγέρθητι

Την αγωνιστική άνοδο του Λεωνίδα Κασελάκη περιμένουν στον ΠΑΟΚ... Διαβάστε για τον "πονοκέφαλο" που υπήρξε για τον παίκτη αλλά και για το ματς με την Καβάλα που θέλουν να ελπίζουν στον "Δικέφαλο" πως θα τον βοηθήσει.

Κασελάκη... εγέρθητι

Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως δηλώνουν ικανοποιημένοι από την άνοδο της απόδοσης συγκεκριμένων παικτών (π.χ. Χάτσερ και Παπαδόπουλος), το οποίο έχει συνδυαστεί και με γενικότερη βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας, περιμένουν όμως και ποντάρουν αρκετά και στο "ανέβασμα" κι άλλων καλαθοσφαιριστών.

Και αυτών τα ονόματα που συζητιούνται αρκετά στους "ασπρόμαυρους" είναι των Κώστα Χαραλαμπίδη και Λεωνίδα Κασελάκη, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει τον "Δικέφαλο", όπως υπολόγιζαν άνθρωποί του. Για τον έμπειρο γκαρντ υπήρχε φυσικά το... απροόπτο με τον τραυματισμό του, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να τον ξεπεράσει τελείως μιας και τον θεωρούν "κλειδί" για την πορεία των "ασπρόμαυρων" καθώς η ομάδα ουσιαστικά στήθηκε πάνω του.

Από τον Κασελάκη, από την άλλη, στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως ήλπιζαν σε πολλά περισσότερα. Ηρθε στον ΠΑΟΚ με μεγάλες προσδοκίες, αυτές μέχρι στιγμής δεν τις έχει δικαιολογήσει και αυτό μάλιστα έφερε προβληματισμό στην περίπτωσή του. Αυτός υπήρχε πριν ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα (στα ματς προετοιμασίας κυρίως), έγινε εντονότερος στα ματς της Basket League ΟΠΑΠ καθώς σε πολλά δεν "πατούσε" καθόλου καλά και κάπως υπήρχε για τον ίδιο... απογοήτευση στους κόλπους της ομάδας. Στην οποία πάντως πιστεύουν στο ταλέντο του, γι' αυτό εξάλλου και αποκτήθηκε για δύο χρόνια...

Η κακή επιθετική προσφορά και η ικανοποίηση μετά την Καβάλα

Στον "Δικέφαλο" στέκονταν στο ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος του έδινε αρκετές ευκαιρίες (17.8' λεπτά παίζει ανά αγώνα), αυτός δεν τις "άρπαζε" από τα μαλλιά, με το επιθετικό του κομμάτι να αποτελεί... πρόβλημα έως τώρα (είναι άστοχος και ένα... θέμα με τα airball). Συγκεκριμένα όσον αφορά το σκοράρισμα, είναι ένατος στη λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ, με τους Χαραλαμπίδη και Νικολόπουλο ναι μεν να είναι από... κάτω του αλλά να έχουν παίξει μόλις δύο ματς λόγω τραυματισμού και τον Γιώργο Θεοδωράκο να έχει πολύ λιγότερο χρόνο από τον νεαρό φόργουορντ.

Η όχι ικανοποιητική παρουσία του οποίου, είναι δεδομένο πως θα "έφερνε" μια μεταγραφή στο "3" εφόσον φυσικά υπήρχε oικονομική δυνατότητα αφού στην συγκεκριμένη θέση ο ΠΑΟΚ δείχνει να "πονά" (ουσιαστικά παίρνει βοήθειες μόνο από τον Δέδα). Βέβαια αυτό που θα πρέπει να υπογραμμιστεί σχετικά με τον Κασελάκη, είναι πως στον ΠΑΟΚ κατά κάποιο τρόπο τον "δικαιολογούσαν" για το ότι είναι ακόμη νεαρός και συνεπώς θέλει τον χρόνο του, ενώ υπήρχε η άποψη πως ίσως να τον επηρέασε το ότι έκανε τρεις προετοιμασίες φέτος (με Παναθηναικό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Πάντως, παράλληλα "έβγαινε" και ένας προβληματισμός, ο οποίος όμως περιορίστηκε μετά το ματς με την Καβάλα. Ο λόγος; Στον "Δικέφαλο" δήλωναν ικανοποιημένοι για την παρουσία του στο αμυντικό κομμάτι, ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που "έβγαινε" ικανοποίηση για τον ίδιο τόσο ανοιχτά και γενικώς υπήρχε ένα καλό κλίμα στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ πλέον είναι γεγονός πως περιμένουν αυτό το ματς να είναι αρχή της... αγωνιστικής αντεπίθεσης του Κασελάκη, να "ανέβει" στα επόμενα ματς και μαζί με την δική του βελτίωση να βοηθηθεί και ο ΠΑΟΚ.

H "ακτινογραφία" των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα...

Παίκτης/ Πόντοι/ Χρόνος συμμετοχής ανά ματς

ΜακΓκραθ/ 69/ 35'

Χάτσερ/ 69/ 32'

Παπαδόπουλος/ 64/ 28.1'

Χαριτόπουλος/ 44/ 18.8'

Τσαιρέλης/ 40/ 15.2'

Δέδας/ 32/ 20.7'

Καλλές/ 25/ 9.8'

Μαργαρίτης/ 22/ 13.4'

Κασελάκης/ 11/ 17.8

Χαραλαμπίδης/ 5/ 9.7'

Θεοδωράκος/ 4/ 3.6'

Νικολόπουλος/ 2/ 2'

News 24/7

24MEDIA NETWORK