Kατσαρής: "Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας βάλει τα λεφτά..."

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τοποθετήθηκε για την ΚΑΕ και για την πιθανή αλλαγή σκηνικού σε ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον ίδιο να στέκεται στο ότι "τρέχει" η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Διαβάστε τι είπε...

Kατσαρής: "Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας βάλει τα λεφτά..."

H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου "τρέχει" και αναπόφευκτα υπάρχει το... ερώτημα για το τι θα γίνει όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ. Η πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο τμήμα μπάσκετ συζητιέται γενικώς, θέμα το οποίο έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετούς μήνες. Από τον "Δικέφαλο" ανεπισήμως προκύπτει πως περιμένουν αν θα τους πει κάτι επί του ζητήματος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη γιορτή που θα γίνει το επόμενο διάστημα και διοργανώνει ο ίδιος με την παρουσία τμημάτων της ομάδας.

Και επειδή από την ομάδα κατά κάποιο τρόπο περιμένουν την... δραστηριοποίηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για το θέμα του Σαββίδη και της ΚΑΕ, ο πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής δήλωσε στο olaPAOK.gr για το ζήτημα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. "Δεν ξέρω τίποτα. Υπάρχει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που τρέχει και όποιος βάλει 1 εκ. ευρώ θα γίνει το αφεντικό της ΚΑΕ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί να κουράζει το όλο θέμα; Αν κάποιος ενδιαφέρεται, θα βάλει τα λεφτά και θα πάρει την ΚΑΕ. Αν όχι όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, η ΚΑΕ θα μείνει με το καθεστώς που έχει τώρα. Είναι δύο μήνες η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να δούμε οριστικά τι θα γίνει".

Οσο για το αν υπάρχει επαφή του Α.Σ. με τον Σαββίδη για το θέμα της ΚΑΕ ή αν θα υπάρξει; "Δεν υπάρχει καμιά επαφή. Γιατί να έχουμε κάποια επαφή μαζί του για την ΚΑΕ; Υπάρχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου...", απάντησε ο k. Κατσαρής ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με το θέμα της φημολογούμενης εμπλοκής του "Ελληνικού Χρυσού" στη ΚΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK