Κλειδί ο Αλεξιτς

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ο Αλεξιτς μπορεί να "τραβήξει" κουπί στο σκοράρισμα εν όψει του αγώνα του Αμαρουσίου και να αποτελέσει τον αντι-Γκίντενς. Τι έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης (8/2)

Κλειδί ο Αλεξιτς

Ολοκληρώθηκε η μεσημεριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει στην διάθεσή του τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα οι Τζέι Αρ Γκίντενς και Ούρος Ντούβνιακ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Δημήτρης Αράπης ήταν άρρωστος.

Αντίθετα, ο Νίκος Παππάς που είχε πυρετό την Τρίτη (7/2) επέστρεψε στις προπονήσεις και συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Μάλιστα με δεδομένη την απουσία του Ούρος Ντούβνιακ, ο νεαρός γκαρντ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο παίζοντας και ως πλέι μέικερ.

Από εκεί και πέρα εφόσον ο Γκίντενς προφυλαχθεί (για τον τραυματισμό στο χέρι του), τότε το βάρος αναμένεται να σηκώσει ο Μίλουτιν Αλεξιτς. Ο Σέρβος θα παίξει στην θέση "3" και ήδη στις προπονήσεις φαίνεται πως δίνεται βάρος στο να έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι αφού εκτιμάται στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Κάτι που το έδειξε στα δύο τελευταία ματς, στα οποία πέτυχε από 10 πόντους και γενικώς απέδωσε ιδιαίτερα καλά. Kαι αυτό έχει προκαλέσει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK