"Κοιτούν" Σχορτσανίτη...

Ήδη υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη εν όψει της νέας σεζόν ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τον ΠΑΟΚ αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

"Κοιτούν" Σχορτσανίτη...

Καθόλου... ασυγκίνητες δεν έχουν μείνει διάφορες ομάδες για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μετά την ιδιαίτερα καλή σεζόν που κάνει φέτος (2015-16) με τον ΠΑΟΚ. Ο "Σόφο" έχει δείξει τόσο στον "Δικέφαλο", όσο και σε άλλες ομάδες παλαιότερα πως έχει αγωνιστική ποιότητα ενώ υπάρχουν σύλλογοι που ήδη ρωτούν γι' αυτόν εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Γενικότερα "ψάχνονται" για την κατάσταση του Σχορτσανίτη και το πώς είναι όσον αφορά τον τραυματισμό που είχε (φέτος μεταξύ άλλων ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο) και έχει εκφραστεί φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες με "φόντο" την νέα σεζόν. Φυσικά και από τον ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον αφού είναι σημαντικός παίκτης για τον "Δικέφαλο". Από τον Νοέμβρη ακόμη είχαμε αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν τον "Σόφο" και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά φυσικά τα δεδομένα είναι πολύ δύσκολα (με τα νυν οικονομικά δεδομένα στην ΚΑΕ).

Θα πρέπει να αλλάξουν επίπεδο οικονομικά οι "ασπρόμαυροι" (π.χ. μέσω Ιβάν Σαββίδη για να μπορεί να πληρώσει τον "Σόφο" ο "Δικέφαλος" αφού φέτος ήρθε με ένα μικρό ποσό σε σχέση με το πραγματικό κασέ του) και ο Σχορτσανίτης να μην βρει την ομάδα που θα καλύπτει τα "θέλω" του για την νέα σεζόν. Ο τελευταίος προφανώς επιθυμεί να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο (Ευρωλίγκα) την ερχόμενη χρονιά και η λογική "λέει" πως μπορεί να βρει έναν σύλλογο που να ικανοποιεί απαιτήσεις που έχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK