"Κούρεμα" παντού...

Ποιο το πλάνο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν όσον αφορά κυρίως τους νέους παίκτες.

"Κούρεμα" παντού...

Μπορεί την δεδομένη χρονική όλα να είναι στον αέρα στον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του δεν έχουν σκεφτεί την επόμενη μέρα. Ισα-ίσα καθώς έχει γίνει ένα προσχέδιο αναφορικά και με τα ποσά που θα δοθούν στην επόμενη σεζόν για τους παίκτες. Εκτός από το κασέ για την θέση του προπονητή, αυτό δεν θα είναι μεγάλο και για τους καλαθοσφαιριστές και αυτό είναι δεδομένο. Είναι κάτι που έχει αποφασίσει η νυν διοίκηση (μόνο εάν δεν συνεχίσει δεν θα ισχύσει). Ποιο είναι αυτό όμως το προσχέδιο (για το μειωμένο μπάτζετ), το οποίο να σημειώσουμε πως θα εξηγηθεί και στον κόσμο μιας και στον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι "καθαροί" αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν και να κάνουν σαφές πως δεν μπορούν να δοθούν πολλά λεφτά; Εχουμε και λέμε...

Στους περισσότερους παίκτες η αμοιβή θα κυμανθεί έως 20.000 ευρώ (το πολύ 25.000 ευρώ). Φυσικά στον ΠΑΟΚ λένε πως θα υπάρχουν και οι παίκτες... ειδικές περιπτώσεις που θα παρουν περισσότερα χρήματα που όμως δεν θα είναι πολλά περισσότερα (30.000 έως 40.000 ευρώ). Σχετικά με τους Αμερικανούς, το κασέ τους θα κυμαίνεται έως τις 30.000 ευρώ και είναι σίγουρο φέτος πως ο ΠΑΟΚ θα "ψωνίσει" από κολλέγια. Αυτό γιατί στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως αυτοί οι παίκτες έχουν κίνητρο και έτσι θα βοηθηθούν και αυτοί εφόσον κάνουν μια καλή χρονιά.

Κατά τα άλλα οτιδήποτε άλλο μπορεί να "κοπεί" και να "γλιτώσει" έτσι έσοδα η ομάδα θα γίνει μιας και στον ΠΑΟΚ λένε ξεκάθαρα πως υπάρχει το θέμα με το άρθρο 99, με το οποίο δεν μπορούν να... παίζουν (ενδεικτικά αναφέρεται πως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια με κάποιους άλλους που χρωστάει η ομάδα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Γιάννη Γκαγκαλούδη). Στο μυαλό και τα έξοδα που θα αφορούν σπίτια των παικτών και έτσι στον "Δικέφαλο" δεν λένε σε καμιά περίπτωση "όχι" σε παίκτες από την Βόρεια Ελλάδα. Ολα αυτά να ξεκαθαρίσουμε πως ισχύουν στην παρούσα φάση, αλλά ότι είναι δεδομένο πως θα ισχύσουν εφόσον δεν αλλάξει όσον αφορά την παραμονή του Μπάνε Πρέλεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK