Κουβέντα στον ΠΑΟΚ για Τέπιτς, Κλάντον και Γιαννόπουλο

Την Παρασκευή άνθρωποι του ΠΑΟΚ συζήτησαν με τους μάνατζερ Παναγιώτη Καπάζογλου - Νίκο Σπανό και μεταξύ άλλων απασχόλησαν οι περιπτώσεις των Κλάντον, Τέπιτς και Γιαννόπουλου.

Κουβέντα στον ΠΑΟΚ για Τέπιτς, Κλάντον και Γιαννόπουλο
Τέπιτς ΠΑΟΚ

Ραντεβού με τους τους μάνατζερ Παναγιώτη Καπάζογλου και Νίκο Σπανό είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ήταν μια ευκαιρία να συζητηθούν θέματα για διάφορους παίκτες, Έλληνες και ξένους.

Ο Καπάζογλου εκπροσωπεί τους Τέπιτς και Κλάντον για τους οποίους υπάρχει θετική άποψη σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή τους. Αντίστοιχα σκέφτονται τόσο ο Σέρβος γκαρντ όσο και ο Αμερικάνος σέντερ. Μένει να φανεί αν το θέμα τους θα προχωρήσει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα, μόνο που τονίστηκε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κριθεί οτιδήποτε. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν προκύψει κάποια άλλη προσφορά από τρίτη ομάδα. Αν πάντως η διαφορά μεταξύ των προτάσεων είναι μικρή, τότε οι Τέπιτς και Κλάντον θα βάλουν σε προτεραιότητα τον "Δικέφαλο".

Για τον Κώστα Κακαρούδη αντίθετα δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό. Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει ν' αποφασίσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Με τον Νίκο Σπανό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Χάρη Γιαννόπουλο, τον οποίο ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να εξασφαλίσει δραστήριο ρόλο. Επειδή πάντως και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ, δεν αποκλείεται να παίξει η περίπτωσή του.

Σχετικά με τον Λεωνίδα Κασελάκη, για την ώρα εντοπίζεται διαφορά στο οικονομικό.

Τέλος, μεταξύ των προτεινόμενων ξένων είναι ο Κένταλ Γκρέι, ενώ από το Portsmouth Invitational Tournament θα μπορούσαν να απασχολήσουν ως περιπτώσεις είναι οι Στέφαν Μούντι, Σακ Γκούντγουιν και Νικ Φοστ δίχως πάντως να θεωρείται κάτι δεδομένο.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK