Ξανά εκτός προπόνησης οι οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ

Ούτε στην προπόνηση του Σαββάτου μετείχαν λόγω της γαστρεντερίτιδας οι Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης.

Ξανά εκτός προπόνησης οι οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μετά το αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ, τα προβλήματα πάντως παραμένουν. Οι οκτώ παίκτες που έμειναν εκτός προγράμματος την Παρασκευή λόγω ίωσης και γαστρεντερίτιδας δεν προπονήθηκαν ούτε το Σάββατο.

Πρόκειται για τους Δέδα, Τσόχλα, Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη, Τέπιτ, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπη, εκ των οποίων μονάχα ο πρώτος αισθανόταν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γυμναστεί.

Από εκεί και πέρα, οι Κακαρούδης, Χάτσερ και Μαργαρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Θωμάς Κώττας ξεπερνά το πρόβλημα που είχε από το ματς με τον Ολυμπιακό, στη διάρκεια του οποίου είχε υποστεί κάταγμα στον καρπό του αριστερού χεριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναβολή στο Παναθηναικός-ΠΑΟΚ

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ