Ξανά εκτός προπόνησης οι οκτώ παίκτες του ΠΑΟΚ

Ούτε στην προπόνηση του Σαββάτου μετείχαν λόγω της γαστρεντερίτιδας οι Δέδας, Τσόχλας, Σχορτσανίτης, Βασιλειάδης, Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπης.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πέτυχε την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μετά το αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ, τα προβλήματα πάντως παραμένουν. Οι οκτώ παίκτες που έμειναν εκτός προγράμματος την Παρασκευή λόγω ίωσης και γαστρεντερίτιδας δεν προπονήθηκαν ούτε το Σάββατο.

Πρόκειται για τους Δέδα, Τσόχλα, Σχορτσανίτη, Βασιλειάδη, Τέπιτ, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς και Λιάπη, εκ των οποίων μονάχα ο πρώτος αισθανόταν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γυμναστεί.

Από εκεί και πέρα, οι Κακαρούδης, Χάτσερ και Μαργαρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Θωμάς Κώττας ξεπερνά το πρόβλημα που είχε από το ματς με τον Ολυμπιακό, στη διάρκεια του οποίου είχε υποστεί κάταγμα στον καρπό του αριστερού χεριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναβολή στο Παναθηναικός-ΠΑΟΚ

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα