Λύθηκε το πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών

Βρέθηκε η "χρυσή" τομή για την οφειλή στον Ντέγιαν Τομάσεβιτς και πλέον o ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών. Εμπλοκή με Αντριουσκεβίτσιους

Λύθηκε το πρόβλημα με την απαγόρευση μεταγραφών

Ο σκόπελος της απαγόρευσης των μεταγραφών ξεπεράστηκε. Η ΚΑΕ τακτοποίησε την οφειλή προς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς (15.000 ευρώ και με την βοήθεια εξωδιοικητικών) και από το βράδυ της Πέμπτης ζήτημα εμπλοκής των μεταγραφών δεν υφίσταται. Ως εκ τούτου ο Μίλουτιν Αλεξιτς (φωτο) θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το παιχνίδι με τον Ικαρο.

Την ίδια στιγμή πάντως παρουσιάστηκε πρόβλημα με την υπόθεση του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Η πλευρά του Λιθουανού απαίτησε περισσότερα χρήματα για να λυθεί το συμβόλαιο του και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Ζητάει εγγυήσεις ο Ράιτ

Ζήτημα έχει προκύψει και με τον Ρασάντ Ράιτ. Από τη μία ο Αμερικανός αξιώνει οικονομικές εγγυήσεις για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ (έχει πάρει μόνο ένα μισθό) και από την άλλη η ΚΑΕ υποστηρίζει πως τίθεται θέμα αποχώρησής του, καθώς θα πληρωθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες στον "Δικέφαλο" έχουν αρχίσει να εξετάζουν την περίπτωση του Σκούνι Πεν ως πιθανού αντικαταστάτη.

Εξάλλου στην προπόνηση της Πέμπτης δεν συμμετείχε ο Τζέι Αρ Γκίντενς, καθώς υποφέρει από διάστρεμμα. Πάντως στον ΠΑΟΚ λένε πως λογικά θα προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στον Ικαρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK