Μαρκόπουλος: "Εχουμε προβλήματα, αλλά θέλουμε το καλύτερο"

Τι είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το εντός έδρας παιχνίδι (18/12, 21.00) με την Νίζνι.

Μαρκόπουλος: "Εχουμε προβλήματα, αλλά θέλουμε το καλύτερο"

Για το ματς με την Νίζνι μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος είδε τους Μαργαρίτη να συμμετέχουν στη προπόνηση της Τρίτης και λογικά θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης με τους Ρώσους (ως γνωστόν δεν υπολογίζεται ο Πέιν). Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

"Η Νίζνι είναι μία πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, που είναι και στην πρώτη θέση και είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ότι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της από την Ανκαρα δεν αλλάζει σε τίποτα από την άποψη που έχουμε για το πόσο ισχυρή ομάδα είναι. Εμείς από την πλευρά μας θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και προερχόμενοι από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό θέλουμε να κάνουμε".

Κασελάκης: "Να δείξουμε πως είναι μια κακή παρένθεση το σερί ηττών"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: "Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Νίζνι είναι στην πρώτη θέση και όχι άδικα. Εμείς έχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κερδίσουμε και για αυτό θα προσπαθήσουμε, ακόμη κι αν η τύχη μας δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας αποτέλεσμα. Η ομάδα προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλουμε πολύ να τελειώσουμε αυτή την σειρά των αγώνων πριν από τις γιορτές με μία νίκη, για να αποκτήσουμε και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και γιατί δικαιούμαστε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την συμμετοχή μας στη διοργάνωση, σύμφωνα και με την παρουσία που είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια.

Στον αγώνα που έγινε στη Ρωσία, ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την διαφορά των δύο ομάδων. Περισσότερο ήταν έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικά σημεία του ματς. Θέλουμε λοιπόν τη νίκη στον αγώνα με την Νίζνι, ακόμη κι αν δεν μας δώσει τίποτα στο θέμα της πρόκρισης, γιατί θα είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι και αυτό το σερί των ηττών ήταν μία κακή παρένθεση για την ομάδα μας και δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό μας πρόσωπο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK