Μαρκόπουλος: "Να παίξουμε πιο γρήγορο μπάσκετ..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην νέα φιλοσοφία του ΠΑΟΚ σε σχέση με την σεζόν 2015-16 ενώ σχολίασε και την απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ.

Μαρκόπουλος: "Να παίξουμε πιο γρήγορο μπάσκετ..."

Είχαμε υπογραμμίσει από τον Φλεβάρη ακόμη πως στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους την επόμενη αγωνιστική χρονιά να "φτιαχτεί" μια ομάδα με πιο γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι της σε σχέση με την σεζόν 2015-16 και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ3.

"Αλλάζουμε φιλοσοφία, θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορο μπάσκετ και θα πάρουμε τους κατάλληλους παίκτες γι' αυτό όσος χρόνος κι αν χρειαστεί για να τους βρούμε", είπε ο έμπειρος κόουτς ο οποίος σχετικά με τον Μπράντον Τέιλορ ανέφερε:

"Πρόκειται για έναν παίκτη που δείχνει τρομερή θέληση για να βελτιωθεί και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας. Είναι καλός σουτέρ τριών πόντων και μπορεί να παίξει με δύναμη και μέσα στην ρακέτα. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει την προσεχή χρονιά στο μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ