"Μεγάλο... αγκάθι τα παλαιά χρέη"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η διευθέτηση των χρεών είναι ο πρώτος στόχος, ενώ μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι. Ακόμη, αναφέρθηκε στον κόσμο του "Δικεφάλου", αλλά και στο ματς με τον Πανιώνιο

"Μεγάλο... αγκάθι τα παλαιά χρέη"

Στα παλαιά χρέη που βασανίζουν την ομάδα στάθηκε με δηλώσεις του στο "Libero 107.4" ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς όπως τόνισε αν δεν ξοφληθούν θα υπάρχει πρόβλημα στο σύλλογο. Ακόμη, μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι, για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για την απαραίτητη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αρχικά αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο:

"Αγωνιστικά η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο, υπό την έννοια ότι γνωρίζουμε στην Ελλάδα και πλην των Παναθηναϊκό και ΟΣΠΦ, όλες οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να κινηθούν μεταξύ των θέσεων 3-8. Ο βασικότερος στόχος, όμως, για εμάς είναι η ιστορία που λέγεται ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι αν δεν ξοφλήσουμε χρέη του παρελθόντος, τότε ο ΠΑΟΚ δε θα μπορεί να υπάρχει στο μέλλον. Ακόμη και Ευρωλίγκα να βγούμε δε θα μπορούμε να κάνουμε κάτι, αν δεν διευθετήσουμε τα παλιά χρέη. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και να συνεισφέρει".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο "Παλατάκι":

"Ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο και να αποδείξει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος, γιατί αυτό ισχύει πραγματικά. Είναι μεγάλη ζημιά από τέσσερα παιχνίδια πέρσι και άλλα τόσα φέτος. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό και να μην ξανασυμβεί"

Τέλος μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ρωτήθηκε για να το αν θα ήθελε να αγωνίζεται τώρα και να αντιμετωπίσει τον Χριστοδούλου:

"Θα ήθελα να έπαιζα. Κάναμε μεγάλες μάχες τότε. Τώρα, όμως, έχω φύγει από τα γήπεδα και έχω άλλο πόστο στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα, σήμερα (12/11) θα γίνει καλό ματς και πιστεύω ότι αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο θα δουν καλό ποιοτικό μπάσκετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK