Μεγαλώνει η... τοπική λίστα

Στο μπλοκάκι όσον αφορά τους ντόπιους παίκτες βρίσκεται "έντονα" το όνομα του Κώστα Χαραλαμπίδη και όχι μόνο... Διαβάστε αναλυτικά.

Μεγαλώνει η... τοπική λίστα

Το "κούρεμα" την νέα σεζόν θα είναι μεγάλο, μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι γνωστό πως στον ΠΑΟΚ "βλέπουν" αρκετούς παίκτες που είναι Θεσσαλονικείς έτσι ώστε για παράδειγμα να μην υπάρχουν έξοδα όσον αφορά την διαμονή. Οι υποψήφιοι συνεχώς γίνονται περισσότεροι και ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι δεδομένο πως απασχολεί.

Το όνομα του τελευταίου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ακούγεται αρκετά στους κόλπους της ομάδας, ωστόσο το θέμα του εξαρτάται εκτός από το οικονομικό και με το τι τελικά θα γίνει με την παραμονή του Νίκου Παππά.

Ακόμη υπάρχει και η περίπτωση του Σωτήρη Μανωλόπουλου... Και αυτός ενδιαφέρει, ενώ έχει εκφραστεί η άποψη πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν οι Κώστας Κακαρούδης και Θοδωρής Ζάρας (πιο "ζεστά" ο πρώτος).

Για τον Γιώργο Αποστολίδη υπάρχει η άποψη από ανθρώπους της ομάδας πως μπορεί να είναι στην ομάδα της νέας σεζόν. Ο τελευταίος έχει βέβαια συμβόλαιο με τον Ηλυσιακό χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να "σπάσει". Οι μεταγραφές πάντως δεν θα γίνουν σύντομα, στον ΠΑΟΚ έχουν να ασχοληθούν και με την τακτοποίηση των οφειλομένων σε παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα, αλλά και παλαιότερα (π.χ. προσφυγή Γκετσέφσκι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK