Μπούτσκος: "Θέλουμε την νίκη περισσότερο από ποτέ"

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου Παντελής Μπούτσκος υπογράμμισε την σημασία του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ζενίτ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη απέναντι στην Ζενίτ και γι' αυτό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

Συγκεκριμένα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

"Επόμενος αντίπαλος μας η Ζενίτ, μία ομάδα που είναι αήττητη στην ιδιαίτερα απαιτητική Βαλτική Λίγκα, μπροστά ακόμη κι από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Χίμκι. Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού, είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πλέον όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε την νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία. Βέβαια η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ενός αθλητή και θέλουμε καταρχήν όλους τους παίκτες μας υγιείς και έτοιμους να μπουν στη μάχη.

Επίσης, ειδικά μετά την τελευταία δοκιμασία που πέρασε όλη η ομάδα μας, θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, ώστε να γεμίσουν τη δεξαμενή της ενέργειας και να δώσουν επιπλέον ώθηση στην ομάδα".