"Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα..."

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ στοχεύει αρχικά να περάσει στην τετράδα του πρωταθλήματος και πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση όσον αφορά τα σκαμπανεβάσματα.

"Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα..."

Βελτίωση σε ό,τι αφορά τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης του ΠΑΟΚ (η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα και στο φιλικό της Μ. Πέμπτης κόντρα στα Τρίκαλα) και είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος κατά την διάρκεια των πλέι οφ, θέλει ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Συγκεκριμένα είπε για τα σκαμπανεβάσματα:

"Είναι κάτι που μας ακολουθεί όλη την χρονιά. Οφείλουμε να μην επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία. Τα σκαμπανεβάσματα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενα".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τους στόχους που υπάρχουν, ανέφερε: " Θέλουμε να δουλεύουμε βήμα-βήμα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Και επειδή πέρυσι δεν περάσαμε στην τετράδα του πρωταθλήματος στα πλέι οφ (σ.σ. ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από το Ρέθυμνο), πρώτος στόχος είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να παραμείνουμε στην τετράδα. Πέρυσι υπήρχαν τραυματισμοί, φέτος είναι πιο λίγα τα προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK