"Ναυάγησε" του Σκορδίλη στον ΠΑΟΚ

Ο Γάιος Σκορδίλης δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς στο ραντεβού που είχε ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον μεγαλομέτοχο του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλη Τσάπα δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή".

"Ναυάγησε" του Σκορδίλη στον ΠΑΟΚ

Το θέμα του Γάιου Σκορδίλη απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του Φάρου, Βαγγέλη Τσάπα με τον οποίο επικοινωνήσαμε, υπήρξε ραντεβού με τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

"Δεν τα βρήκαμε για το θέμα του Σκορδίλη", αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΚΑΕ. "Ο Σκορδίλης θα μείνει στον Φάρο, έχει συμβόλαιο και για την νέα σεζόν".

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να "μοιραστούν" το συμβόλαιο του Ελληνα σέντερ (αυτό ήθελε ο ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τον κ. Τσάπα) για την επόμενη αγωνιστική χρονιά ώστε να μετακομίσει στον "Δικέφαλο" ο παίκτης, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Πάντως το απόγευμα από την πλευρά του παίκτη "έβγαινε" πως θα υπάρξει μια συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Φάρου προκειμένου να βρεθεί τρόπος να μείνει ελεύθερος. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Τσάπα υπήρξε ενημέρωση τόσο προς τον καλαθοσφαιριστή όσο και προς τον ατζέντη του πως η συνεργασία (Σκορδίλη-Φάρου) θα συνεχιστεί κανονικά και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα