O... δακρυσμένος Βασιλειάδης

Σαν σήμερα (13/5) πριν 10 χρόνια ο Κώστας Βασιλειάδης στο τελευταίο του ματς με τον ΠΑΟΚ πριν μετακομίσει στη Μάλαγα, γνώριζε την αποθέωση από οπαδούς του "Δκεφάλου" και ήταν συγκινημένος (VIDEO).

O... δακρυσμένος Βασιλειάδης

Θυμίζει κάτι από την φετινή σεζόν (λόγω της μετακίνησής του στην Ομπραντόιρο), με την έννοια πως και τότε ο Κώστας Βασιλειάδης είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας στη συνέχεια την καριέρα του σε ισπανική ομάδα. Ηταν η αγωνιστική χρονιά 2005-06 και πιο συγκεκριμένα στις 13 Μαΐου του 2006 όταν ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έδινε το τελευταίο του παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" στην ήττα από το Μαρούσι με 83-74. Μετά το συγκεκριμένο ματς των πλέι οφ στο οποίο "ήρθε" ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ, ο Βασιλειάδης αναχώρησε για την Ισπανία αφού συνέχισε στην Μάλαγα και αγωνίστηκε στα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το τέλος του εκτός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ απέναντι στο Μαρούσι το οποίο έγινε σαν σήμερα (13/5) πριν ακριβώς 10 χρόνια (στις 13/5/2006), ήταν πολύ έντονες. Στο γήπεδο είχαν δώσει το παρών οπαδοί του "Δικεφάλου" οι οποίοι αποθέωσαν τον Βασιλειάδη μετά το τέλος του αγώνα. "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ, αρχηγέ", φώναζαν και ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δακρυσμένος "πνίγηκε" στην αγκαλιά οπαδών του ΠΑΟΚ για να καταλήξει μετά στην αγκαλιά του Γιάννη Γκαγκαλούδη που προσπαθούσε να τον "ηρεμήσει".

Δείτε το VIDEO με εκείνες τις στιγμές:

News 24/7

24MEDIA NETWORK