Ο Κακαρούδης επέστρεψε... δριμύτερος

Ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε πέρυσι ο Κώστας Κακαρούδης έχει μείνει... πίσω και ο τελευταίος στα δύο τελευταία τουρνουά που συμμετείχε ο ΠΑΟΚ ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας.

Ο Κακαρούδης επέστρεψε... δριμύτερος

Ήταν Γενάρης του 2015 όταν ο Κώστας Κακαρούδης τραυματίστηκε στο ματς με τη Χίμκι και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της περασμένης σεζόν.

Το καλοκαίρι δούλεψε πολύ για να αφήσει πίσω του εκείνο το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, τα κατάφερε καλά και έχει επιστρέψει στα γήπεδα... δριμύτερος.

Στα δύο τελευταία τουρνουά που πήρε μέρος ο ΠΑΟΚ σε Μπρατισλάβα και Σμύρνη, ο Έλληνας φόργουορντ είχε ιδιαίτερα ικανοποιητική απόδοση. Αποτέλεσε τον τρίτο σκόρερ του "Δικεφάλου" πίσω από τους Βασιλειάδη και Μάρκοβιτς έχοντας μέσο όρο 10,3 πόντους σε έξι αγώνες (τόσους έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" στα δύο τελευταία τουρνουά που συμμετείχαν).

Πέρυσι έλειψε για πολλούς μήνες, φέτος θα τον έχουμε μαζί μας με το ξεκίνημα της σεζόν και μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τον Κακαρούδη που "πατάει" πλέον πολύ καλά και δείχνει πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να υπολογίζει πολύ σε αυτόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK