Ο Λάνγκφορντ και η... κατανομή ποσών

Από την υπόθεση του Κέβιν Λάνγκφορντ κρίνεται το ύψος των ποσών που μπορεί να "ξοδέψει" ο ΠΑΟΚ σε άλλες θέσεις αναφορικά με την ενίσχυσή του.

Ο Λάνγκφορντ και η... κατανομή ποσών

Συνεχίζουν να περιμένουν στον ΠΑΟΚ τον Κέβιν Λάνγκφορντ καθώς τον θέλουν πολύ στην ομάδα, αλλά η καθυστέρηση στο θέμα του μόνο... καλό δεν κάνει στον αγωνιστικό (και οικονομικό) σχεδιασμό του "Δικεφάλου". Οι "ασπρόμαυροι" για τα οικονομικά τους δεδομένα έχουν κάνει μια υψηλή πρόταση στον παίκτη και σύμφωνα με όσα λένε στελέχη της ομάδας, από την έκβαση της υπόθεσής του κατά κάποιο τρόπο κρίνεται τo ύψος των ποσών που μπορεί να "ξοδευτεί" για την ενίσχυση σε άλλες θέσεις (πλην αυτής δηλαδή του Λάνγκφορντ).

Γιατί πιο.. συντηρητικά στο οικονομικό θα έπρεπε να "πάει" ο ΠΑΟΚ για τις άλλες θέσεις αν ήξερε πως υπήρχε οριστική παραμονή του Λάνγκφορντ ενώ με μη παραμονή του, θα μπορούσε να "ανοιχτεί" κάπως περισσότερο οικονομικά. Και όλα αυτά γιατί το μπάτζετ δεν μπορεί να "ξεφύγει", τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα... Σε κάθε περίπτωση το θέμα του Αμερικανού είναι κομβικό γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ και φτάνουμε στα μέση του Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Σαββίδης τις επόμενες μέρες θα περάσει από την Θεσσαλονίκη, άνθρωποι του ΠΑΟΚ αυτό το ξέρουν αλλά υπάρχει η λογική πως δεν πρέπει να πιεστεί ο ομογενής επιχειρηματίας για συνάντηση (πέραν αυτού, ο Σαββίδης έχει πιεσμένο πρόγραμμα). Τέλος υπάρχει μια πληροφορία πως την Τρίτη (11/8) υπήρξε επαφή ανθρώπου του ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Γκάλογουεϊ, δίχως όμως αυτό να επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK