Ο Μαργαρίτης και ο... Ριντ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Δευτέρας λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, τέθηκε στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Μαργαρίτης και ο... Ριντ

Προπονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ουγγαρία η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ζολνόκι για το Eurocup.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Βαγγέλη Μαργαρίτη ο οποίος δεν προπονήθηκε την Δευτέρα. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε νιώσει ένα σφίξιμο στη γάμπα και έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούσαν για την κατάστασή του και την Τρίτη επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Στο μεταξύ, λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ΛαΜάρκους Ριντ με την Ροάν και αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να έδειχνε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Στον "Δικέφαλο" είχαν πολύ καλή γνώμη για τον πρώην παίκτη του Άρη, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στην ρακέτα (δίχως να υπάρχει βιασύνη).

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί τη νέα σεζόν με τον Ριντ. Βέβαια είναι ακόμη νωρίς, αλλά το όνομά του ήταν στο... μπλοκάκι το καλοκαίρι άσχετα αν δεν "έτρεξε" το θέμα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK