Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ήδη τα πλέι οφ

Με το μυαλό στα πλέι οφ είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ, πιστεύοντας ότι μπορούν να σπάσουν την έδρα είτε του Άρη είτε της ΑΕΚ.

Χωρίς προβλήματα κύλησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Καβάλα, αφού στο πρόγραμμα της Τετάρτης συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Στο "Δικέφαλου" δουλεύουν για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου, αλλά παράλληλα σκέφτονται τα πλέι οφ.

Στους "ασπρόμαυρους" περιμένουν να οριστούν των ημερομηνιών, με την πρώτη φάση των πλέι οφ να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Εκεί ο ΠΑΟΚ θα παίξει είτε με την ΑΕΚ αν τερματίσει πέμπτος στην κανονική περίοδο, είτε θα αντιμετωπίσει τον Άρη, αν καταλήξει έκτος. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις εκφράζεται η πίστη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί.

Στο μεταξύ η ΚΑΕ ενημέρωσε πως "στη λίστα με τις 25 κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης στον χώρο των social media βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (1/3/2016) που παρουσίασε το έγκυρο περιοδικό Digital Sports Media, τα οποίο καταγράφει τις τάσεις στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είναι στην 23η θέση της σχετικής λίστας του Digital Sports Marketing με 79.520 ακόλουθους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα οικονομικά "επιχειρήματα" της FIBA για το Champions League έναντι του Eurocup: Πόσα θα πάρουν Άρης, ΠΑΟΚ
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα